Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hapankaali-chorizokeitto

Pilko sipulit, porkkanat ja valkokaali mahdollisimman pieneksi.

Kuullota niitä halutessasi kattilassa.

Lisää joukkoon tomaattimurska, kasvisliemi, hapankaali, vesi ja sokeri.

(Sokeri pyöristää tomaatin metallista makua.

Keitä keitto lähes kypsäksi ja lisää chorizomakkarat.

Mausta halutessasi esimerkiksi chilillä ja suolalla.

Jos valitset yrttisen tomaattimurskan ja valkosipulisen hapankaalin, keiton mausteet ovat kohdallaan ilman lisämausteita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali (Rasilainen)400g72kcal7.2g7.2g1.2g8g
Keräkaali, 100g100g24kcal1.2g3.4g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g28g34kcal0.7g1.7g2.5g0.4g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)400g160kcal4.4g28.8g2g5.6g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g160g45kcal1g9.5g0.3g4g
Juokseva kasvisöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g10g74kcal0g0g8.2g0g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 60g136kcal9.6g0.3g10.8g0g
Chorizo makkara (Pirkka), annos 100g90g317kcal18g0.5g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4016g1830kcal85.6g127.6g104.6g42g
Valittu annoskoko2008g915kcal42.8g63.8g52.3g21g
Annoskoko puolitettuna1004g458kcal21.4g31.9g26.2g10.5g
Arvot/100g100g46kcal2.1g3.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430345