Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g20g72kcal2.9g14g0.5g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g25g5.1kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kurkku,tuore 100g30g2.9kcal0.2g0.4g0g0g
Persilja 6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.5g
Rucola, lautaselinen n. 30g3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g2.8g3.4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g15g42kcal2.9g0g3.5g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g256kcal12.8g31.6g8.8g2.6g
Valittu annoskoko104g128kcal6.4g15.8g4.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna52g64kcal3.2g7.9g2.2g0.7g
Arvot/100g100g123kcal6.2g15.2g4.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352