Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g200g721kcal29.1g140.3g4.6g2.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g251g51kcal1.5g9.5g0.8g3.5g
Kurkku,tuore 100g301g29kcal1.8g4.2g0.3g0g
Persilja 60g16kcal0.8g0.7g0.1g4.8g
Rucola, lautaselinen n. 30g30g4.5kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g28g34kcal0.7g1.7g2.5g0.4g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g150g421kcal28.6g0g34.6g1.5g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2080g2561kcal125.8g314.6g86g26g
Valittu annoskoko1040g1281kcal62.9g157.3g43g13g
Annoskoko puolitettuna520g640kcal31.5g78.7g21.5g6.5g
Arvot/100g100g123kcal6g15.1g4.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352