Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g241g866kcal34.9g168.3g5.5g2.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g301g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Kurkku,tuore 100g361g35kcal2.2g5g0.4g0g
Persilja 72g20kcal1g0.8g0.1g5.8g
Rucola, lautaselinen n. 30g36g5.4kcal0.4g0.7g0.1g0.5g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g34g40kcal0.8g2g3g0.5g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g180g505kcal34.3g0g41.5g1.8g
Sitruunamehu, laimentamaton24g5kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2496g3074kcal151g377.2g103g31.4g
Valittu annoskoko1248g1537kcal75.5g188.6g51.5g15.7g
Annoskoko puolitettuna624g768kcal37.8g94.3g25.8g7.9g
Arvot/100g100g123kcal6g15.1g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352