Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g281g1010kcal40.7g196.4g6.5g3.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g351g71kcal2.1g13.3g1.1g4.9g
Kurkku,tuore 100g421g40kcal2.5g5.9g0.4g0g
Persilja 84g23kcal1.2g0.9g0.2g6.7g
Rucola, lautaselinen n. 30g42g6.3kcal0.4g0.8g0.1g0.6g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g39g47kcal1g2.4g3.5g0.6g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g210g589kcal40g0g48.4g2.1g
Sitruunamehu, laimentamaton28g5.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2912g3586kcal176g440.2g120.4g36.6g
Valittu annoskoko1456g1793kcal88g220.1g60.2g18.3g
Annoskoko puolitettuna728g897kcal44g110.1g30.1g9.2g
Arvot/100g100g123kcal6g15.1g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352