Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g321g1154kcal46.5g224.4g7.4g3.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g401g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Kurkku,tuore 100g481g46kcal2.9g6.7g0.5g0g
Persilja 96g26kcal1.3g1.1g0.2g7.7g
Rucola, lautaselinen n. 30g48g7.2kcal0.5g1g0.1g0.7g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g45g54kcal1.1g2.7g4g0.7g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g241g673kcal45.7g0g55.3g2.4g
Sitruunamehu, laimentamaton32g6.7kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3328g4098kcal201g503.2g137.4g41.8g
Valittu annoskoko1664g2049kcal100.5g251.6g68.7g20.9g
Annoskoko puolitettuna832g1025kcal50.3g125.8g34.4g10.5g
Arvot/100g100g123kcal6g15.1g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352