Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g400g1440kcal58g280g9.2g4.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g500g102kcal3g19g1.5g7g
Kurkku,tuore 100g600g58kcal3.6g8.4g0.6g0g
Persilja 120g33kcal1.7g1.3g0.2g9.6g
Rucola, lautaselinen n. 30g60g9kcal0.6g1.2g0.1g0.8g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g56g67kcal1.4g3.4g5g0.8g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g300g840kcal57g0g69g3g
Sitruunamehu, laimentamaton40g8.4kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4152g5113kcal250.8g627.8g171.2g52g
Valittu annoskoko2076g2557kcal125.4g313.9g85.6g26g
Annoskoko puolitettuna1038g1278kcal62.7g157g42.8g13g
Arvot/100g100g123kcal6g15.1g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352