Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g40g144kcal5.8g28.1g0.9g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g50g10kcal0.3g1.9g0.2g0.7g
Kurkku,tuore 100g60g5.8kcal0.4g0.8g0.1g0g
Persilja 12g3.3kcal0.2g0.1g0g1g
Rucola, lautaselinen n. 30g6g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g5.6g6.7kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g30g84kcal5.7g0g6.9g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g512kcal25.2g62.8g17.2g5.4g
Valittu annoskoko208g256kcal12.6g31.4g8.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna104g128kcal6.3g15.7g4.3g1.4g
Arvot/100g100g123kcal6.1g15.1g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352