Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g401g1443kcal58.1g280.5g9.2g4.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g501g102kcal3g19g1.5g7g
Kurkku,tuore 100g601g58kcal3.6g8.4g0.6g0g
Persilja 120g33kcal1.7g1.3g0.2g9.6g
Rucola, lautaselinen n. 30g60g9kcal0.6g1.2g0.1g0.8g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g56g67kcal1.4g3.4g5g0.8g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g301g842kcal57.1g0g69.1g3g
Sitruunamehu, laimentamaton40g8.4kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4160g5123kcal251.2g628.8g171.4g52g
Valittu annoskoko2080g2561kcal125.6g314.4g85.7g26g
Annoskoko puolitettuna1040g1281kcal62.8g157.2g42.9g13g
Arvot/100g100g123kcal6g15.1g4.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352