Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g481g1731kcal69.7g336.6g11.1g5.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g601g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Kurkku,tuore 100g721g69kcal4.3g10.1g0.7g0g
Persilja 144g39kcal2g1.6g0.3g11.5g
Rucola, lautaselinen n. 30g72g11kcal0.7g1.4g0.1g1g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g67g81kcal1.7g4g6.1g1g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g361g1010kcal68.5g0g83g3.6g
Sitruunamehu, laimentamaton48g10kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4992g6147kcal301.2g754.6g206.2g62.6g
Valittu annoskoko2496g3074kcal150.6g377.3g103.1g31.3g
Annoskoko puolitettuna1248g1537kcal75.3g188.7g51.6g15.7g
Arvot/100g100g123kcal6g15.1g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352