Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g50g180kcal7.2g35g1.1g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Kurkku,tuore 100g75g7.2kcal0.4g1g0.1g0g
Persilja 15g4.1kcal0.2g0.2g0g1.2g
Rucola, lautaselinen n. 30g7.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g7g8.4kcal0.2g0.4g0.6g0.1g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g38g105kcal7.1g0g8.6g0.4g
Sitruunamehu, laimentamaton5g1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana519g639kcal31.2g78.4g21.2g6.6g
Valittu annoskoko260g320kcal15.6g39.2g10.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna130g160kcal7.8g19.6g5.3g1.7g
Arvot/100g100g123kcal6g15.1g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352