Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g561g2020kcal81.4g392.8g12.9g6.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g701g142kcal4.2g26.7g2.1g9.8g
Kurkku,tuore 100g842g81kcal5g11.8g0.8g0g
Persilja 168g46kcal2.3g1.9g0.3g13.5g
Rucola, lautaselinen n. 30g84g13kcal0.8g1.7g0.2g1.2g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g79g94kcal2g4.7g7.1g1.2g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g421g1178kcal80g0g96.8g4.2g
Sitruunamehu, laimentamaton56g12kcal0.2g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5824g7172kcal351.8g881g240.4g73.4g
Valittu annoskoko2912g3586kcal175.9g440.5g120.2g36.7g
Annoskoko puolitettuna1456g1793kcal88g220.3g60.1g18.4g
Arvot/100g100g123kcal6g15.1g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352