Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g60g216kcal8.7g42.1g1.4g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g75g15kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Kurkku,tuore 100g90g8.7kcal0.5g1.3g0.1g0g
Persilja 18g4.9kcal0.2g0.2g0g1.4g
Rucola, lautaselinen n. 30g9g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g8.4g10kcal0.2g0.5g0.8g0.1g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g45g126kcal8.6g0g10.4g0.5g
Sitruunamehu, laimentamaton6g1.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana624g769kcal37.6g94.6g25.8g7.8g
Valittu annoskoko312g384kcal18.8g47.3g12.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna156g192kcal9.4g23.7g6.5g2g
Arvot/100g100g123kcal6g15.2g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352