Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g800g2880kcal116g560g18.4g9.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1000g203kcal6g38g3g14g
Kurkku,tuore 100g1200g115kcal7.2g16.8g1.2g0g
Persilja 240g66kcal3.3g2.6g0.5g19.2g
Rucola, lautaselinen n. 30g120g18kcal1.2g2.4g0.2g1.7g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g112g134kcal2.8g6.7g10.1g1.7g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g600g1680kcal114g0g138g6g
Sitruunamehu, laimentamaton80g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8304g10226kcal501.4g1255.6g342.8g104.6g
Valittu annoskoko4152g5113kcal250.7g627.8g171.4g52.3g
Annoskoko puolitettuna2076g2557kcal125.4g313.9g85.7g26.2g
Arvot/100g100g123kcal6g15.1g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352