Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g80g289kcal11.6g56.1g1.8g1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Kurkku,tuore 100g120g12kcal0.7g1.7g0.1g0g
Persilja 24g6.6kcal0.3g0.3g0g1.9g
Rucola, lautaselinen n. 30g12g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g11g14kcal0.3g0.7g1g0.2g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g60g168kcal11.4g0g13.8g0.6g
Sitruunamehu, laimentamaton8g1.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana832g1025kcal50g125.8g34g10.6g
Valittu annoskoko416g512kcal25g62.9g17g5.3g
Annoskoko puolitettuna208g256kcal12.5g31.5g8.5g2.7g
Arvot/100g100g123kcal6g15.1g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352