Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g802g2886kcal116.2g561.1g18.4g9.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1002g203kcal6g38.1g3g14g
Kurkku,tuore 100g1202g115kcal7.2g16.8g1.2g0g
Persilja 241g66kcal3.3g2.6g0.5g19.2g
Rucola, lautaselinen n. 30g120g18kcal1.2g2.4g0.2g1.7g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g112g135kcal2.8g6.7g10.1g1.7g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g601g1683kcal114.2g0g138.3g6g
Sitruunamehu, laimentamaton80g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8320g10245kcal502.2g1258g343.4g104.6g
Valittu annoskoko4160g5123kcal251.1g629g171.7g52.3g
Annoskoko puolitettuna2080g2561kcal125.6g314.5g85.9g26.2g
Arvot/100g100g123kcal6g15.1g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352