Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g100g360kcal14.5g70g2.3g1.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g125g25kcal0.8g4.8g0.4g1.8g
Kurkku,tuore 100g150g14kcal0.9g2.1g0.1g0g
Persilja 30g8.2kcal0.4g0.3g0.1g2.4g
Rucola, lautaselinen n. 30g15g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g14g17kcal0.4g0.8g1.3g0.2g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g75g210kcal14.3g0g17.3g0.8g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1038g1278kcal62.8g157g43g13.2g
Valittu annoskoko519g639kcal31.4g78.5g21.5g6.6g
Annoskoko puolitettuna260g320kcal15.7g39.3g10.8g3.3g
Arvot/100g100g123kcal6.1g15.1g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352