Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g120g433kcal17.4g84.2g2.8g1.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g31kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Kurkku,tuore 100g180g17kcal1.1g2.5g0.2g0g
Persilja 36g10kcal0.5g0.4g0.1g2.9g
Rucola, lautaselinen n. 30g18g2.7kcal0.2g0.4g0g0.3g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g17g20kcal0.4g1g1.5g0.3g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g90g253kcal17.1g0g20.7g0.9g
Sitruunamehu, laimentamaton12g2.5kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1248g1537kcal75.2g188.8g51.6g15.8g
Valittu annoskoko624g768kcal37.6g94.4g25.8g7.9g
Annoskoko puolitettuna312g384kcal18.8g47.2g12.9g4g
Arvot/100g100g123kcal6g15.1g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352