Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g140g505kcal20.3g98.2g3.2g1.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g175g36kcal1.1g6.7g0.5g2.5g
Kurkku,tuore 100g210g20kcal1.3g2.9g0.2g0g
Persilja 42g12kcal0.6g0.5g0.1g3.4g
Rucola, lautaselinen n. 30g21g3.2kcal0.2g0.4g0g0.3g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g20g24kcal0.5g1.2g1.8g0.3g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g105g295kcal20g0g24.2g1.1g
Sitruunamehu, laimentamaton14g2.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1456g1793kcal88g220.2g60g18.6g
Valittu annoskoko728g897kcal44g110.1g30g9.3g
Annoskoko puolitettuna364g448kcal22g55.1g15g4.7g
Arvot/100g100g123kcal6g15.1g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352