Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g160g577kcal23.2g112.2g3.7g1.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Kurkku,tuore 100g241g23kcal1.4g3.4g0.2g0g
Persilja 48g13kcal0.7g0.5g0.1g3.8g
Rucola, lautaselinen n. 30g24g3.6kcal0.2g0.5g0g0.3g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g22g27kcal0.6g1.3g2g0.3g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g120g337kcal22.8g0g27.7g1.2g
Sitruunamehu, laimentamaton16g3.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1664g2049kcal100.2g251.6g68.6g20.6g
Valittu annoskoko832g1025kcal50.1g125.8g34.3g10.3g
Annoskoko puolitettuna416g512kcal25.1g62.9g17.2g5.2g
Arvot/100g100g123kcal6g15.1g4.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352