Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g300g90kcal3g18g0.6g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g120g108kcal6g18g1.2g0.5g
Valkosipuli 19g21kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Basilika, tuore 5g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g5g6.6kcal0.2g1.1g0.3g0.7g
Timjami 5g14kcal0.5g1.3g0.4g1.9g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana944g584kcal23g108g5.2g7.8g
Valittu annoskoko472g292kcal11.5g54g2.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna236g146kcal5.8g27g1.3g2g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382