Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 500g379kcal9.4g77.1g1g5g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper300g480kcal33g39g21g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Punajuuri 300g115kcal3g20.7g0.6g7.5g
Porkkana, keitetty, suolaton 250g83kcal1.6g14.2g0.5g6.5g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g500g1040kcal15g31g95g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4300g4357kcal131.8g392.8g237.4g48.2g
Valittu annoskoko2150g2178kcal65.9g196.4g118.7g24.1g
Annoskoko puolitettuna1075g1089kcal33g98.2g59.4g12.1g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492