Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g200g240kcal38g0g10g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g15g135kcal0g0g15g0g
Tomaattimurska 400g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g3g11kcal0.4g1.9g0.2g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1478g1105kcal86.6g62.2g52.8g20.2g
Valittu annoskoko739g553kcal43.3g31.1g26.4g10.1g
Annoskoko puolitettuna370g276kcal21.7g15.6g13.2g5.1g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431070