Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 150g966kcal21.2g5.1g91.5g26.3g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g10g22kcal0.5g4.9g0.1g4g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g32g99kcal0g24.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g2173kcal43.4g69.2g183.2g60.6g
Valittu annoskoko212g1087kcal21.7g34.6g91.6g30.3g
Annoskoko puolitettuna106g543kcal10.9g17.3g45.8g15.2g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431195