Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Vadelmapiirakka

Pohja:

2½ dl erikoisvehnäjauhoja
100 grammaa sulatettua margariinia
1 kananmuna
1 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta

Täyte:

200 g kermaviiliä
kananmuna
300 grammaa (n. 3 dl) vadelmia
150 grammaa mustikoita
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria

Vatkaa sula margariini ja sokeri sekaisin.

Lisää puolet jauhoista ja leivinjauhe.

Sekoita.

Lisää kananmuna.

Lisää loput jauhoista.

Anna hetken seisoa.

Sillä aikaa voit tehdä täytteen.

Sekoita täyteainekset keskinään hyvin.

Käytin kauhoja molempien sekoittamiseen.

Vispilä on vaikea puhdistaa taikinasta.

Paista 200*C lämpötilassa 30-45 minuuttia.

Pistin aluksi puoleksi tunniksi yläritilälle ja lopuksi vartiksi alaritilälle piirakkavuoan.

Kannattaa voidella piirakkavuoka ennen paistoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen100g720kcal0g0g80g0g
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl250g900kcal30g177.5g5.3g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Sokeri 150g609kcal0g149.9g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 200g172kcal6.2g8.8g12g0g
Vadelma 400g164kcal4g16.4g3.2g14.8g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2438g5494kcal108.6g717.6g223.6g29.6g
Valittu annoskoko1219g2747kcal54.3g358.8g111.8g14.8g
Annoskoko puolitettuna610g1374kcal27.2g179.4g55.9g7.4g
Arvot/100g100g225kcal4.5g29.4g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431375