Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Maa-artisokka-vihannes keitto

80 g sipuli
100 g porkkana
100 g fenkoli
60 g sieniä
70 g lehtiselleri
10 g yrttejä, chiliä maun mukaa
kuullota em vihannekset öljyssä.

Lisää vesi liemikuutio ja ja vähän lihaliemitiivistettä.

Keitä 10-15 minuuttia.

Lisää keitetyt ja kuoritut maa-artisokat n 350 g soseutettuna, keitä vielä 10 min ja lopuksi lisää keitetty spagetti tai raakana maa-artisokkien kanssa

1,7 l vettä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.6g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Fenkoli, annos 100g100g31kcal1.2g7.3g0.2g3.1g
Maa-artisokka 400g182kcal2g32.8g0.8g16g
Lehtiselleri 70g8.9kcal0.8g0.8g0.1g0.7g
Kanttarelli, tuore, annos 100g70g17kcal1.3g2.1g0.4g1.3g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Vesi1700g0kcal0g0g0g0g
Spagetti, keitetty, suolaa 250g241kcal7.5g49g0.8g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5582g1429kcal29g203g45.8g55.2g
Valittu annoskoko2791g714kcal14.5g101.5g22.9g27.6g
Annoskoko puolitettuna1396g357kcal7.3g50.8g11.5g13.8g
Arvot/100g100g26kcal0.5g3.6g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431404