JK1903 Makkara-makaronilaatikko

Keitä makaronit kypsiksi.

kuutioi makkara ja sipuli.

Kypsennä pannussa molemmat, lisää valutettu makaroni.

Tee maidosta ja kanamunista seos ja lisää mausteet.

Suolaa on tarpeeksi joten ole varovainen sen kanssa.

laita uuniin 200 astetta kansipäällä 20 min.
Ota kansi pois ja lisää juusto ja paista 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino ruispasta plus210g671kcal25.2g132.1g5g25.2g
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)140g484kcal16.8g99.3g2.2g11.5g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g23g210kcal0g0g23.3g0g
Uunilenkki 400g (Atria), annos 400g466g792kcal37.3g39.6g51.3g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.8g0.1g0.4g
Kananmuna keitetty, keskikoko 55g128g183kcal16g0.4g13.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen699g231kcal23.1g34.3g0g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g204g795kcal59.1g4.1g59.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3892g6802kcal359.4g630.8g308.6g76.2g
Valittu annoskoko1946g3401kcal179.7g315.4g154.3g38.1g
Annoskoko puolitettuna973g1701kcal89.9g157.7g77.2g19.1g
Arvot/100g100g175kcal9.2g16.2g7.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431497