JK1903 Makkara-makaronilaatikko

Keitä makaronit kypsiksi.

kuutioi makkara ja sipuli.

Kypsennä pannussa molemmat, lisää valutettu makaroni.

Tee maidosta ja kanamunista seos ja lisää mausteet.

Suolaa on tarpeeksi joten ole varovainen sen kanssa.

laita uuniin 200 astetta kansipäällä 20 min.
Ota kansi pois ja lisää juusto ja paista 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino ruispasta plus360g1152kcal43.2g226.8g8.6g43.2g
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)240g830kcal28.8g170.4g3.8g19.7g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g40g360kcal0g0g40g0g
Uunilenkki 400g (Atria), annos 400g800g1360kcal64g68g88g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Kananmuna keitetty, keskikoko 55g220g315kcal27.5g0.7g22.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1200g396kcal39.6g58.8g0g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g350g1365kcal101.5g7g101.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6680g11675kcal616.6g1082.8g530g130.4g
Valittu annoskoko3340g5838kcal308.3g541.4g265g65.2g
Annoskoko puolitettuna1670g2919kcal154.2g270.7g132.5g32.6g
Arvot/100g100g175kcal9.2g16.2g7.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431497