Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai65g228kcal7.8g46.2g1.4g2g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 200g265kcal5.3g6.4g24g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Sokeri 36g146kcal0g36g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Mansikka 500g233kcal2.5g42g1g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2532g4360kcal81g467.6g226.6g23g
Valittu annoskoko1266g2180kcal40.5g233.8g113.3g11.5g
Annoskoko puolitettuna633g1090kcal20.3g116.9g56.7g5.8g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431709