Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)300g378kcal56.7g10.2g12g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g28g25kcal0.8g1g2g0.2g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton10g72kcal0g0g8g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta10g6kcal0.2g0.6g0.4g0g
Kevytkerma200g240kcal6.4g9g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1376g1520kcal130.4g57.4g85.4g6.8g
Valittu annoskoko688g760kcal65.2g28.7g42.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna344g380kcal32.6g14.4g21.4g1.7g
Arvot/100g100g111kcal9.5g4.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787