Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1007g604kcal15.1g130.9g1g9.1g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g50g45kcal1.5g1.8g3.5g0.4g
Purjoviipaleet rainbow 200g200g40kcal2.6g6.2g0g0g
Seiti x-tra800g640kcal136g8g8g0g
Voi, 1 tl, 5 g45g329kcal0.5g0.5g36g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g200g680kcal4g6g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5604g4675kcal319.4g306.8g237g19g
Valittu annoskoko2802g2338kcal159.7g153.4g118.5g9.5g
Annoskoko puolitettuna1401g1169kcal79.9g76.7g59.3g4.8g
Arvot/100g100g83kcal5.7g5.5g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431842