Kesäkurpitsakakku
-Vatkaa kananmunat (3kpl) ja sokeri (3dl) vaahdoksi.
Raasta kesäkurpitsa ja valuta.
Lisää kesäkurpitsa joukkoon öljy (2dl).
-Sekoita vehnäjauhot (6dl), leivinjauhe (2tl), ruokasooda (2tl), pähkinärouhe (2dl), kaneli (3tl), vaniljasokeri (2tl) ja rusinat (1dl) keskenään.
-Lisää lopuksi kaikki varovasti sekoitellen yhteen.
-Kaada taikina pitkänomaisia vuokiin (2kpl) tai isoon pyöreään vuokaan.
-Paista 175 asteessa reilu tunti.
Jos kakun pintaa uhkaa tummia liikaa laske uunin lämpö 160 asteeseen loppuvaiheessa.
-Kakku sopii hyvin pakastettavaksi.
-Säilyy hyvin myös ilman pakastustakin
Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa
Pakkasukko