Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kesäkurpitsakakku

-Vatkaa kananmunat (3kpl) ja sokeri (3dl) vaahdoksi.

Raasta kesäkurpitsa ja valuta.

Lisää kesäkurpitsa joukkoon öljy (2dl).

-Sekoita vehnäjauhot (6dl), leivinjauhe (2tl), ruokasooda (2tl), pähkinärouhe (2dl), kaneli (3tl), vaniljasokeri (2tl) ja rusinat (1dl) keskenään.

-Lisää lopuksi kaikki varovasti sekoitellen yhteen.

-Kaada taikina pitkänomaisia vuokiin (2kpl) tai isoon pyöreään vuokaan.

-Paista 175 asteessa reilu tunti.

Jos kakun pintaa uhkaa tummia liikaa laske uunin lämpö 160 asteeseen loppuvaiheessa.

-Kakku sopii hyvin pakastettavaksi.

-Säilyy hyvin myös ilman pakastustakin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 350g63kcal2g8.8g1.4g2.4g
Rypsiöljy 180g1592kcal0g0g180g0g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.7g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Ruokasooda 10g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl130g832kcal18.2g4.4g81.9g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6g22kcal0.2g4.8g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g7.9g0g0g
Rusina 60g175kcal1.7g36.1g0.3g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3128g10685kcal165.8g1188g570.8g44g
Valittu annoskoko1564g5342kcal82.9g594g285.4g22g
Annoskoko puolitettuna782g2671kcal41.5g297g142.7g11g
Arvot/100g100g342kcal5.3g38g18.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431980