Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Veneperunat

Pese perunat huolellisesti.

Leikkaa perunat kuorineen puoliksi ja siitä vielä kolmeen osaan niin että yhdestä perunasta tulee kuusi pitkähköä perunalohkoa.

Riko kananmuna lautaselle.

Kostuta jokainen perunalohko kananmunalla.

Ripottele perunalohkojen päälle mausteita makusi mukaan (hyvin käy esim.

mustapippuri/cayennepippuri, valkosipulijauhe, yrttisekoitukset, suola).

Asettele perunat pellille voipaperin päälle.

Kuumenna uunissa n. 225 asteessa vajaa tunti.

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton40g57kcal4.8g0g4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g474kcal18.6g78g8.6g5.4g
Valittu annoskoko340g237kcal9.3g39g4.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna170g119kcal4.7g19.5g2.2g1.4g
Arvot/100g100g70kcal2.7g11.5g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=43215