Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 500g120kcal9.1g11g1.5g11.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g500g102kcal3g19g1.5g7g
Kesäkurpitsa zucchini 500g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g250g300kcal8.5g9g25g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g500g600kcal11.5g24g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5928g4162kcal229.6g179.8g269.2g54.2g
Valittu annoskoko2964g2081kcal114.8g89.9g134.6g27.1g
Annoskoko puolitettuna1482g1041kcal57.4g45g67.3g13.6g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482