Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 500g79kcal3.8g10g0.5g10g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g31kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Nokkonen 20g8.7kcal1.2g0.3g0.1g0.8g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5g13kcal0.7g0.6g0.9g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g100g17kcal1.6g2.7g0g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g616kcal19g48.2g34.4g32g
Valittu annoskoko990g308kcal9.5g24.1g17.2g16g
Annoskoko puolitettuna495g154kcal4.8g12.1g8.6g8g
Arvot/100g100g31kcal1g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738