Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Empun Kanaleipä-ateria

Lado lautaselle Vaasan ruispalan toinen puoli (n.27g), sen päälle hieman margariiniä ja kaksi siivua ohutta broilerinfileeleikkelettä ja viereen iso kasa tuoretta kurkkua ja jäävuorisalaattia.

Paista oliiviöljyssä suolalla ja sitruunapippurilla maustettu Broilerinfilee-leike (ohut) kypsäksi, laita sekin leivälle.

Päälle vielä 2%:sta raejuustoa iso kasa ja sitten syömään.

Ruokajuomaksi lasillinen ykkösmaitoa.

Paljon proteiinia, mukavasti kuituja ja kasviksia.

Rasvaakin on hyvin maltillisesti ja ennen kaikkea vatsa täyttyy.

Esalpaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti 100 gr83g9kcal0.9g0.9g0.2g1g
Kurkku, tuore106g11kcal0.6g1.8g0.1g0.7g
Ruispalat, Vaasan ruispalat, molemmat puolet (yksi n.27g)27g58kcal2.2g11.1g0.4g2.7g
Flora, 70 %, 2 tl4g25kcal0g0g2.8g0g
Broilerinfileeleikkele (Snellman), annos 15g13g11kcal2.1g0.2g0.1g0.1g
Maito, Ykkös161g66kcal5.3g7.7g1.6g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki82g66kcal10.7g1.6g1.6g0g
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)80g90kcal18.4g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1112g669kcal80.4g46.6g17g9g
Valittu annoskoko556g335kcal40.2g23.3g8.5g4.5g
Annoskoko puolitettuna278g167kcal20.1g11.7g4.3g2.3g
Arvot/100g100g60kcal7.2g4.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=43278