Neljän munan pannukakku
4 kananmunaa
5½ dl jauhoja
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
1 l maitoa
3/4 dl sulaa margariinia
Aloita pannukakun valmistaminen vatkaamalla munien rakenne rikki.
Lisää maito.
Vatkaa joukkoon kuivat aineet ja Oivariini.
Anna turvota 30 min.
Pirskota uunipannun pohjalle hiukan vettä ja aseta sille leivinpaperi (paperi pysyy näin hyvin paikoillaan).
Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle.
Paista pannukakku 250 asteessa uunin keskiosassa ensin 15 min. Alenna lämpöä 225 asteeseen ja paista vielä n. 13 min tai kunnes pannukakun pinta ja pohja on saanut kauniin värin.
Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa
Laskipera87