Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g11g90kcal0g0g10g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g370g122kcal5.6g17.8g1.5g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g140g154kcal36.4g0g1.4g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g200g340kcal15.4g10.4g26g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1460g1432kcal116.2g59.4g78g11.6g
Valittu annoskoko730g716kcal58.1g29.7g39g5.8g
Annoskoko puolitettuna365g358kcal29.1g14.9g19.5g2.9g
Arvot/100g100g98kcal8g4.1g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432985