Tonnikala-tomaattipasta
AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.
penne
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.
Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.
Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.
Keitä pasta.
Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.
Tarjoile kastike pastan kanssa.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa
Peice78