Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Salaatti peruna+kukkis

Pilko porkkanat siivuiksi, kiehuvaan suolalla maustettuun veteen.

Nosta n.10 min. porkkanat veke reikäkauhalla ja lisää samaan veteen(napero) perunat
sekaan.

Kun perunat ovat melkein kypsiä n.10-15 min. Nosta ne sekoitusastiaan Käytän kattilaa.

Lisää samaan veteen pieniksi kukinnoiksi pilkotut kukkikset.

Keitä, että vähän pehmenee.

Sekoita hellämielisesti.

Lisää ennen tarjoilua rucola ja jäävuorisalaatti ja sekoita hellällä kädeltä.

Liemi: rypsiöljystä>>sinappiin asti luettelossa korkeareunaiseen astiaan ja sekoita se sauvasekoittimella.

Voi tietysti tarjota erikseenkin, mutta musta on kiva kun se kastike imeytyy vihanneksiin.

Jos liemen tajoaa erikseen, jokainen voi tietysti laittaa sitä makunsa mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 235g182kcal3.9g37.6g0.5g2.4g
Kukkakaali 350g84kcal6.3g7.7g1.1g8.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g148g41kcal0.9g8.8g0.3g3.7g
Herneet (Apetit)200g106kcal11.4g10.6g1.8g0g
Rypsiöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g30g29kcal0.3g5.5g0g0g
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g3g12kcal0g3g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Gran castelli (Castelli), annos 20g14g53kcal4.3g0g4g0g
Sinappi 14g18kcal0.6g2g0.8g0.2g
Salaatti, jäävuori tuore51g5.1kcal0.6g0.4g0.1g0.5g
Rucola, lautaselinen n. 30g30g4.5kcal0.3g0.6g0.1g0.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro30g9kcal0.6g1.3g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2322g1980kcal58.8g156g117.8g32.8g
Valittu annoskoko1161g990kcal29.4g78g58.9g16.4g
Annoskoko puolitettuna581g495kcal14.7g39g29.5g8.2g
Arvot/100g100g85kcal2.5g6.7g5.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433056