Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g200g800kcal48g3g66g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g50g194kcal16.5g0g14.2g0g
Ricotta, Castelli250g425kcal32.5g6.3g30g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)150g240kcal4.1g4.1g22.5g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1799g4748kcal251.6g75.4g381.6g3.2g
Valittu annoskoko900g2374kcal125.8g37.7g190.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna450g1187kcal62.9g18.9g95.4g0.8g
Arvot/100g100g264kcal14g4.2g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433194