Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 750g568kcal14g115.7g1.5g7.5g
Ruokakerma, Pirkka 10%300g360kcal8.7g13.5g30g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2238g1920kcal49g268.6g63.4g18.2g
Valittu annoskoko1119g960kcal24.5g134.3g31.7g9.1g
Annoskoko puolitettuna560g480kcal12.3g67.2g15.9g4.6g
Arvot/100g100g86kcal2.2g12g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433456