Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1250g947kcal23.4g192.8g2.5g12.5g
Ruokakerma, Pirkka 10%500g600kcal14.5g22.5g50g0g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3730g3199kcal81.8g447.8g105.8g30.4g
Valittu annoskoko1865g1600kcal40.9g223.9g52.9g15.2g
Annoskoko puolitettuna933g800kcal20.5g112g26.5g7.6g
Arvot/100g100g86kcal2.2g12g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433456