Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1750g1326kcal32.7g269.9g3.5g17.5g
Ruokakerma, Pirkka 10%700g840kcal20.3g31.5g70g0g
Sipuli (kuorittu)131g35kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Valkosipuli 26g28kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5222g4479kcal114.4g626.6g148.2g42.4g
Valittu annoskoko2611g2239kcal57.2g313.3g74.1g21.2g
Annoskoko puolitettuna1306g1120kcal28.6g156.7g37.1g10.6g
Arvot/100g100g86kcal2.2g12g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433456