Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2500g1894kcal46.8g385.5g5g25g
Ruokakerma, Pirkka 10%1000g1200kcal29g45g100g0g
Sipuli (kuorittu)188g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Valkosipuli 38g41kcal3g6.1g0.2g0.8g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7460g6398kcal163.4g895g211.6g60.6g
Valittu annoskoko3730g3199kcal81.7g447.5g105.8g30.3g
Annoskoko puolitettuna1865g1600kcal40.9g223.8g52.9g15.2g
Arvot/100g100g86kcal2.2g12g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433456