TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)78g211kcal5.9g38.3g3.9g7.8g
Korppujauho 38g138kcal3.9g28.2g0.4g2g
Vesi226g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g602g782kcal126.4g0g42.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2052g2498kcal293g133.4g109.8g19.6g
Valittu annoskoko1026g1249kcal146.5g66.7g54.9g9.8g
Annoskoko puolitettuna513g625kcal73.3g33.4g27.5g4.9g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808