TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)91g246kcal6.8g44.7g4.6g9.1g
Korppujauho 44g161kcal4.6g32.9g0.5g2.3g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 97g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g702g913kcal147.4g0g49.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2394g2915kcal341.8g155.8g128.2g22.8g
Valittu annoskoko1197g1458kcal170.9g77.9g64.1g11.4g
Annoskoko puolitettuna599g729kcal85.5g39g32.1g5.7g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808