TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)104g281kcal7.8g51g5.2g10.4g
Korppujauho 50g183kcal5.2g37.5g0.5g2.7g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g800g1040kcal168g0g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2728g3322kcal389.6g177.6g146g26.2g
Valittu annoskoko1364g1661kcal194.8g88.8g73g13.1g
Annoskoko puolitettuna682g830kcal97.4g44.4g36.5g6.6g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808