TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)104g282kcal7.8g51.1g5.2g10.4g
Korppujauho 50g184kcal5.3g37.6g0.5g2.7g
Vesi301g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g802g1043kcal168.5g0g56.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2736g3331kcal390.8g178g146.4g26.2g
Valittu annoskoko1368g1666kcal195.4g89g73.2g13.1g
Annoskoko puolitettuna684g833kcal97.7g44.5g36.6g6.6g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808