TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)117g317kcal8.8g57.5g5.9g11.7g
Korppujauho 56g207kcal5.9g42.3g0.6g3g
Vesi339g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g903g1173kcal189.6g0g63.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3078g3748kcal439.6g200.4g164.8g29.4g
Valittu annoskoko1539g1874kcal219.8g100.2g82.4g14.7g
Annoskoko puolitettuna770g937kcal109.9g50.1g41.2g7.4g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808