TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)39g106kcal2.9g19.2g2g3.9g
Korppujauho 19g69kcal2g14.1g0.2g1g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g301g391kcal63.2g0g21.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1026g1249kcal146.6g66.8g55g9.8g
Valittu annoskoko513g625kcal73.3g33.4g27.5g4.9g
Annoskoko puolitettuna257g312kcal36.7g16.7g13.8g2.5g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808